WK Allround Hamar Noorwegen (2013)
Home > Nieuws

Nieuws

 • Kleintje Pils verrast De Saksen met optreden

  Geplaatst op: 18-02-2015

  SASSENHEIM, 17 februari 2015 - Kleintje Pils heeft maandag op uitnodiging van Prins Chef I van De Saksen een verrassingsoptreden verzorgd op de feestavond van De Saksen. Na het optreden ging de band op de foto met de senatoren van De Saksen. De prins speelt zelf bij dweilorkest De Flierefluiters. Foto's Edwin van der Wijngaard. Kleintje Pils is een dweilorkest uit Sassenheim dat over de hele wereld wordt gevraagd op te treden bij sportieve en andere evenementen.

  Lees meer »

 • Kleintje Pils krijgt inhuldigingsmedaille

  Geplaatst op: 25-01-2015

  De bandleden van het orkest Kleintje Pils zijn afgelopen weekend in Berlijn Koninklijk onderscheiden door Staatssecretaris van Economische zaken, Sharon Dijksma. Daar speelde deze bekende band uit Sassenheim tijdens Internationale Grüne Woche.

  Lees meer »

 • IJspret op Museumplein

  Geplaatst op: 23-11-2014

  Dweilorkest Kleintje Pils zorgde voor een echt schaatssfeertje. Bron: RTLnieuws.nl

  Lees meer »

 • Kleintje Pils geeft spontaan miniconcert op grote hoogte voor jarige KLM.

  Geplaatst op: 09-10-2014

  Precies in het weekend van het 95 jarig bestaan van de KLM was Kleintje Pils aan boord van 'de Koninklijke'. Het bekende orkest was op de terugweg vanuit Noorwegen waar de oranje-muzikanten ha...

  Lees meer »

 • Kleintje Pils doopt derde fluisterboot Keukenhof

  Geplaatst op: 02-04-2014

  LISSE - Reder Pascal van Veen heeft een derde fluisterboot in de vaart genomen bij Keukenhof. Het Sassenheimse dweilorkest Kleintje Pils heeft het schip afgelopen weekend gedoopt. De naam van de boot is niet bijster origineel. Na De Tulp I en De Tulp II vaart nu ook De Tulp III door de bollensloten rond de bloementuin.

  Lees meer »

 • Kleintje Pils geniet van 'oranje' Olympische Spelen

  Geplaatst op: 24-02-2014

  SASSENHEIM - Voor het dweilorkest waren dit de 7de spelen waarbij zijn hun muzikale gezelligheid ten toon mochten strijden. Niet alleen brachten ze nog meer sfeer naar de Adler Arena, zelf genoten ze ook met volle teugen. Orkestlid en mede-oprichter Gerard Bakker kijkt terug

  Lees meer »

 • Kleintje Pils in "Editie NL"

  Geplaatst op: 24-02-2014

  Geen Nederlanderse top-sporters in actie vandaag in Sotsji. Wel een aankomst van een aantal top-sfeermakers in de Olympische stad. Wie anders zouden het zijn dan het wereldberoemde, maar ook niet te vermijden dweilorkest Kleintje Pils

  Lees meer »

 • Kleintje Pils voorzichtig met roze liederen

  Geplaatst op: 08-02-2014

  'Als Kleintje Pils hebben we nog niet besloten welke nummers wij gaan spelen.' Dat zei Ruud Bakker, lid van het dweilorkest, donderdag in Dit is de Dag.

  Lees meer »

 • Kleintje Pils te gast bij "Dit is de Dag" op Radio 1

  Geplaatst op: 07-02-2014

  In de uitzending met Margje Fikse en Tijs van den Brink.

  Lees meer »

 • Klaar voor de Spelen

  Geplaatst op: 04-02-2014

  De consternatie na Paul de Leeuws oproep om uit protest 'roze deuntjes' te spelen in Sotsji ging ten koste van de voorpret. Desondanks is dweilorkest Kleintje Pils klaar voor de Olympische Winterspelen. "Wanneer je getoeter dweilmuziek hoort, denk je aan Kleintje Pils."

  Lees meer »

 • Kleintje Pils is er voor iedereen

  Geplaatst op: 03-02-2014

  De consternatie na Paul de Leeuws oproep om uit protest ’roze deuntjes’ te spelen in Sotsji ging ten koste van de voorpret. Desondanks is dweilorkest Kleintje Pils klaar voor de Olympische Winterspelen. „Wanneer je dweilmuziek hoort, denk je aan Kleintje Pils.”

  Lees meer »

 • Paul de Leeuw hoopt op muzikaal protest in Sotsji

  Geplaatst op: 20-01-2014

  Paul de Leeuw roept dweilorkest Kleintje Pils en Nederlandse supporters op van zich te laten horen op de Olympische Winterspelen in Sotsji. De presentator hoopt op een muzikaal protest tegen onder meer de wet tegen 'homopropaganda' in Rusland.

  Lees meer »

 • Kleintje Pils naar Olympische Spelen Sotsji

  Geplaatst op: 19-01-2014

  OranjeOrkest klaar voor Russische schaatstempel Het Sassenheimse dweilorkest Kleintje Pils is uitgenodigd om tijdens het Olympische Spelen in Sotsji de prestaties van de schaatssporters muzikaal te ondersteunen. De Adler Arena, het splinternieuwe Olympische stadion van Sotsji, zal van 7 t/m 23 februari 2014 twee weken lang het centrum van de schaatssport zijn. Daar hoort ook het OranjeOrkest Kleintje Pils bij, vindt het Organisatiecomité SOCHI 2014. Ze hebben het koninklijk onderscheiden orkest Kleintje Pils uitgenodigd om de typisch Hollandse schaatssfeer te creëren voor het massaal verwachte internationale publiek.

  Lees meer »

 • Kleintje Pils naar Grüne Woche Berlijn

  Geplaatst op: 15-01-2014

  Na een sportief weekend in Hamar, reist het Oranje Orkest Kleintje Pils donderdag af naar Berlijn om de muzikale omlijsting te verzorgen op de Grüne Woche.

  Lees meer »

 • Kleintje Pils dubbel in het nieuws

  Geplaatst op: 15-01-2014

  Sassenheim- Goede tijden voor Kleintje Pils. Het Sassenheimse dweilorkest was afgelopen weekend dubbel in het nieuws. Kleintje Pils trad afgelopen weekend op tijdens het EK schaatsen in Hamar, Noorwegen. De Noorse schaatsbond had Kleintje Pils daarvoor uitgenodigd.

  Lees meer »

 • Kleintje Pils wenst Nederland een Muzikaal 2014 langs A4

  Geplaatst op: 08-01-2014

  Door middel van een mega billboard langs de snelweg A4 ter hoogte van Schiphol, heeft Kleintje Pils vandaag op spectaculaire wijze heel Nederland een muzikaal 2014 gewenst.

  Lees meer »

 • Unieke combinaties van artiesten bij ‘Remix voor War Child | Radio 538’

  Geplaatst op: 06-01-2014

  Amsterdam, op 21 maart 2013 startte de actieweek 538 voor War Child. Van 22 tot en met 29 maart trokken de 538 DJ’s met de 538studiotruck langs acht verschillende steden. Alles met maar één doel: zoveel mogelijk geld ophalen voor oorlogskinderen die er alleen voor staan. Elke dag zijn er optredens van bekende artiesten op de pleinen van de gastgemeentes. Uniek hierin is het onderdeel de ‘Remix voor War Child’, waarbij artiesten waarvan je het niet verwacht met elkaar gaan optreden. De volgende bijzondere combinaties zijn tijdens de actieweek te verwachten: Leona & Metropole Orkest, Niels Geusebroek & Total Praise Gospel Choir, De Kraaien & Kleintje Pils, Alain Clark & Cor Bakker, Sandra van Nieuwland & Kensington, Ben Saunders & JAH6 en The Opposites & Metropole Orkest.

  Lees meer »

 • Kleintje Pils naar EK Allround in Hamar

  Geplaatst op: 01-01-2014

  Op 11 en 12 januari 2014 vinden in het Noorse Hamar de Europese Allround kampioenschappen plaats.

  Lees meer »

 • Eindejaar groet 2013 / 2014

  Geplaatst op: 31-12-2013

  Het jaar 2013 is voor Kleintje Pils heel bijzonder geweest. In februari zijn we als eerste en enig dweilorkest vereeuwigd in Madurodam. Op 30 april mocht Kleintje Pils op uitnodiging van het Nationaal Comité Inhuldiging een muzikale ode brengen aan Koning Willem-Alexander en koningin Máxima tijdens de Koningsvaart in Amsterdam.

  Lees meer »

 • Muzikale ode bij afscheid Commissaris van de Koning van Zuid-Holland

  Geplaatst op: 10-12-2013

  Op 10 december 2013 nam Commissaris van de Koning Jan Franssen afscheid in het Provinciehuis in Den Haag. Hij gaat bij de Raad van State werken.

  Lees meer »

 • Afscheid Jan Driessen Aegon

  Geplaatst op: 09-12-2013

  Op 4 november 2013 nam Jan Driessen afscheid bij Aegon. Bij het afscheidsymposium overhandigde Jan zijn boek onder de veelzeggende titel Alles Moet Deugen aan premier Mark Rutte. Vanwege de jarenlange samenwerking en vriendschap werd het symposium muzikaal ondersteund door Kleintje Pils.

  Lees meer »

 • Holland Village en Handelsmissie in Moskou

  Geplaatst op: 08-12-2013

  In oktober 2013 speelde Kleintje Pils in Moskou. De optredens waren in het kader van het vriendschapsjaar tussen Rusland en Nederland. We speelden voor de handelsmissie Golden Autumn en Holland Village op uitnodiging van het ministerie van Economische Zaken en van de Nederlandse Ambassade in Rusland.

  Lees meer »

 • Kleintje Pils vereeuwigd in Madurodam

  Geplaatst op: 07-12-2013

  Met een spetterend optreden van Kleintje Pils vond op 22 februari 2013 de onthulling plaats van een prachtige maquette van dit beroemde Oranje-orkest in Madurodam.

  Lees meer »

 • Erica Terpstra doopt Kleintje Pils narcis

  Geplaatst op: 06-05-2013

  TEYLINGEN, 6 mei 2013 – Een koninklijke onderscheiding had Kleintje Pils al, maar sinds zondag is er ook een narcis naar het dweilorkest uit Teylingen vernoemd. De doopceremonie vond zondagmiddag plaats in Keukenhof in Lisse, waar Erica Terpstra de Kleintje Pils narcis doopte. (Foto: Bert van Leeuwen)

  Lees meer »

 • Schaatsfans zien niets in door experts gewenste vernieuwing

  Geplaatst op: 07-11-2012

  ...

  Lees meer »

 • Elsevier - Artikel over Olympische spelen Londen 2012

  Geplaatst op: 05-08-2012

  Het deel van het artikel waarin Kleintje Pils genoemd wordt:  Lees meer »

 • Vennepse op de Spelen: Wat een happening!

  Geplaatst op: 04-08-2012

  REGIO | 01 augustus 2012 | Door Witte Weekblad

  NIEUW-VENNEP - Shirith Lakeman Verkade (46) komt uit Nieuw-Vennep en is conductrice bij de NS. Tijdens de Olympische Spelen werkt zij in Londen als ambassadrice van het vervoersbedrijf. Voor het Witte Weekblad houdt zij haar belevenissen bij.

  Lees meer »

 • Goud feestje (Olympische spelen Londen 2012)

  Geplaatst op: 04-08-2012

  ...

  Lees meer »

 • Kleintje Pils kwalificeert zich zesde maal voor Olympische Spelen

  Geplaatst op: 08-07-2012

  Kleintje Pils zal de komende Olympische Spelen Nederland vertegenwoordigen in London. In samenwerking met de Koninklijke Nederlandsche Wielren Unie (KNWU) zal de meest beroemde dweilband ter wereld, de Nederlandse wielrenners optimaal muzikaal prepareren voor het behalen van internationaal succes. Dit is al de zesde keer dat Kleintje Pils aanwezig zal zijn op de Olympische Spelen. Geen muzikale band ter wereldverrichtte ooit een dergelijke prestatie.

  Lees meer »

 • Kleintje Pils brengt sfeer op het water

  Geplaatst op: 04-07-2012

  LEIDEN - De Peurbakkentocht heeft eigenlijk geen aanvullende uitleg meer nodig gezien het roemruchte verleden van de 'botenwedstrijd'.

  Lees meer »

 • The best ‘Umpapa’-Band in the World

  Geplaatst op: 29-06-2012

  In deze excellent business: Ruud bakker, bandleider van Dweilorkest kleintje pils. Zijn idee: zo’n hoempapa orkest, zoals nederland er zo velen kent. Maar zoals Dom Perignon hét topmerk is voor champagne, zo is kleintje pils dat voor de dweilorkesten. Hoe succesvol? Internationale sportbonden, nodigen kleintje pils uit tijdens mondiale events voor een flinke dosis sfeer. Nederlandse ministeries of ambassades kloppen ook vaak aan bij dit dweilorkest. Zelfs Amerikaans presidentskandidaat Mitt Romney blijkt tot de fans te behoren.

  Lees meer »

 • Kleintje Pils in IntoBusiness Bollenstreek

  Geplaatst op: 28-06-2012

  BO 24 25 Kleintje Pils

  Lees meer »

 • Kleintje Pils houdt handelsbetrekkingen met Turkije warm

  Geplaatst op: 15-06-2012

  Sassenheim, 11 juni 2012 - Het heeft lang geduurd, voordat Turkije kennismaakte met het Nederlands fenomeen ‘dweilband’. Vier decennia om precies te zijn. Maar de kennismaking bleek onmiddellijk een schot in de roos. Ter gelegenheid van 400 jaar handelsbetrekkingen tussen Nederland en Turkije trad de Nederlandse band Kleintje Pils van 8-11 juni op in Ankara. Elke dag gingen duizenden Turken uit hun dak, dansen en zongen enthousiast mee met het Hollands pretrepertoire en liepen zelfs de polonaise .

  Lees meer »

 • Gerard Bakker benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau

  Geplaatst op: 28-04-2012

  TEYLINGEN, 27 april 2012 - Dertien inwoners van de gemeente Teylingen kregen vandaag een Koninklijke onderscheiding ter gelegenheid van Koninginnedag 2012. Zeven Voorhouters, drie inwoners uit Sassenheim en drie Warmonders krijgen een lintje. Gerard Bakker, medeoprichter van Kleintje Pils, werd benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

  Lees meer »

 • Stil aan deze kant (Thijs Zonneveld, Nu.nl)

  Geplaatst op: 28-03-2012

  Bij de vierhonderdzesenvijftigste keer schoot het gehoempa-pa in mijn verkeerde keelgat. Ik wist ondertussen wel dat het stíííííííííííííl aan de overkant was. Er zat namelijk niemand meer aan de overkant. Alle Russische toeschouwers (en dat waren er al niet veel) bij het WK Allround in Moskou waren de hal uitgetetterd.

  Lees meer »

 • Schaatsen: Geen DJ maar een Dweilorkest

  Geplaatst op: 24-03-2012

  Onderzoek onder schaatspubliek tijdens WK Afstanden

  Heerenveen, 23 maart 2012 - Geen diskjockey maar een dweilorkest tijdens de dweilpauze. Dit was nagenoeg de unanieme mening van het aanwezige schaatspubliek in Thialf in Heerenveen tijdens het WK Afstanden. Dit bleek de uitslag van een onafhankelijke steekproef die dweilorkest Kleintje Pils liet uitvoeren deze vrijdag.

  Lees meer »

 • Kleintje Pils in de startblokken

  Geplaatst op: 08-02-2012


  Lees meer »

 • Mitt Romney loves the Dutch Umpa Bands (English)

  Geplaatst op: 21-01-2012

  ‘Dweilorkest’ is the Dutch equivalent for Umpa Band. It’s a kind of a band with brass and drums played by amateurs. The music is fun, festive and folkloric. It’s a tradition the (high brow) Dutch don’t want to be associated with. The umpa has to be replaced by modern beats during skate events. Mitt Romney definitely thinks otherwise. Read more about his relationship with Kleintje Pils.

  Lees meer »

 • Kleintje Pils in de Panorama

  Geplaatst op: 19-01-2012

  'Gezellig'. Op pad met Kleintje Pils.

  Lees meer »

 • Kleintje Pils te gast bij Paul de Leeuw

  Geplaatst op: 14-01-2012

  AMSTERDAM - Dweilorkest Kleintje Pils is komende zaterdag de gast bij Paul!, het televisieprogramma van Paul de Leeuw. Kleintje Pils was de afgelopen dagen in het nieuws omdat de republikeinse presidentskandidaat Mitt Romney het dweilorkest prees in een kort gesprek met Nederlanders tijdens zijn campagne in New Hampshire.

  Lees meer »

 • Mitt Romney en Kleintje Pils

  Geplaatst op: 10-01-2012

  Even iets heel anders. Wat hebben sport en de presidentsverkiezingen in de Verenigde Staten met elkaar te maken? Deze week ben ik bij de voorverkiezingen in New Hampshire. Weekje vakantie uit pure interesse. Energie op doen. Campagnevoeren. En veel inspiratie opdoen in gezelschap van ongeveer 25 talentvolle studenten die in de VS het BKB excellence – programma volgen. Een mooi stel ‘kids’, zoals wij als begeleiders de groep noemen, waar we in de toekomst nog veel van gaan horen. Ook een soort topsport dus. Al jaren volg ik wat er zoal gebeurt in Amerika en was, beroepshalve, bij veel verkiezingen in de afgelopen decennia.

  Lees meer »

 • Mitt Romney: 'You guys got the best umpa band (dweilorkest)!'

  Geplaatst op: 10-01-2012

  Mitt Romney is dol op Nederlandse dweilorkesten. 'Jullie hebben de beste', zei de Amerikaanse politicus gisteren tegen een groep studenten uit ons land.

  Lees meer »

 • Kleintje Pils bij EK Allround in Boedapest

  Geplaatst op: 09-01-2012

  Op de prachtige buitenbaan van Boedapest vond afgelopen weekend het EK Allround plaats. Hoewel het ijs door de slechte weersomstandigheden zeker niet optimaal was, wist ‘onze Sven’ met overmacht de gouden titel binnen te slepen. Op zondagavond werd hij na drie dagen schaatsstrijd onder de klanken van het Sassenheimse dweilorkest Kleintje Pils gehuldigd op het kampioenspodium in Boedapest. De band was uitgenodigd om tijdens het EK de prestaties van de schaatssporters muzikaal te ondersteunen. Ook door het in grote getale naar Hongarije afgereisde Oranjepubliek werd de muziek van Kleintje Pils zeer op prijs gesteld. Ze hosten en zongen zich lekker warm, terwijl de Hongaarse bevolking rond het stadion dit spektakel verwonderd gade sloeg.

  Lees meer »

 • Minister opent NS-station Sassenheim

  Geplaatst op: 11-12-2011

  Bron: De teyding.nl
  SASSENHEIM, 9 december 2011 - Minister Melanie Schultz van Haegen heeft vrijdagmiddag station Sassenheim geopend. "Ik heb er een nieuwe liefde bijgekregen, en dat is station Sassenheim", zegt Schultz van Haegen over het station dat volgens haar een belangrijke scharnier is tussen het openbaar vervoer in het noorden en het zuiden van de randstad. Foto v.l.n.r.: Leo van der Zon (Wethouder Teylingen) Melanie Schultz van Haegen (Minister van Infrastructuur & Mileu) Marion Gout van Sinderen (Directeur ProRail), Ingrid de Bondt (Gedeputeerde Zuid Holland) Bert Meerstadt (Directeur NS) - foto's Laurens Lindhout.

  Lees meer »

 • Kleintje Pils naar WK Allround in Moskou (17-2-2012)

  Geplaatst op: 03-12-2011

  Twee jaar voor de Olympische Spelen vindt het WK Allround plaats in de hoofdstad van Rusland, Moskou. Dit belooft weer een mooie trip te worden en Kleintje Pils zal tijdens de dweilpauzes het aanwezige publiek vermaken met de welbekende klanken!

  Lees meer »

 • VeronicaGids - week 49-2011

  Geplaatst op: 03-12-2011

  ...

  Lees meer »

 • Kleintje Pils naar EK in Boedapest

  Geplaatst op: 10-11-2011

  Tijdens de EK Allround speelt Kleintje Pils van 6 t/m 8 januari 2012 in Boedapest. De band ontving een exclusieve uitnodiging van de Hongaarse Schaatsbond om de schaatskampioenschappen muzikaal te ondersteunen. Het dweilorkest Kleintje Pils speelde eerder, tijdens de WK in 2001, in het fraaie openluchtstadion Városligeti Müjégpálya.

  Lees meer »

 • Afgelopen zondag tapte het bekende orkest 'Kleintje Pils' uit een heel ander vaatje..

  Geplaatst op: 22-09-2011

  Afgelopen zondag, 18 september 2011, verleende het bekende orkest 'Kleintje Pils' voor de tweede keer in de geschiedenis haar muzikale medewerking aan de gecombineerde park-kerkdienst van gezamenlijke kerken uit Sassenheim. Wegens de slechte weersomstandigheden was de dienst verplaats van het Park Rusthof naar de St. Pancratius Kerk aan de Parklaan te Sassenheim. Ondanks de gure wind en de zware regenval zat de kerk tot aan de laatste zitplaats vol en konden de ruim 900 gelovigen en overige geďnteresseerden genieten van een prachtige dienst, welke werd voorgegaan door pastoor Owel en dominee Moll.

  Lees meer »

 • Medaillefeest Nederlandse winnaars Special Olympics 2011

  Geplaatst op: 04-07-2011

  Athene/Teylingen, 3 juli 2011 - Dit weekend werd op de Griekse TV de Nederlandse equipe voor de Special Olympics uitgeroepen tot de beste georganiseerde ploeg. Vooral de organisatie, coaching en de sportieve prestaties van het team werden uitbundig geprezen. De Nederlandse equipe scoorde tot nu toe dan ook opvallend veel medailles. Zondagavond bedroeg de medaillestand: 34 x goud, 32x zilver, 28 brons.

  Lees meer »

 • Kleintje Pils naar 'Special Olympics World Summer Games'

  Geplaatst op: 22-06-2011

  Muzikale ondersteuning sporters met verstandelijk beperking

  Misschien wel het meest beroemde dweilorkest ter wereld, Kleintje Pils, zal op 1 en 2 juli de feeststemming flink verhogen op de ‘Special Olympics World Summer Games’ in Athene. De sfeermakers uit het Zuid-Hollandse Sassenheim zullen tenminste drie optredens verzorgen voor een groot internationaal publiek. Aan dit Olympische toernooi, mondiaal gezien het grootste sportevenement van 2011, nemen in totaal ruim 7.500 sporters deel met een verstandelijke beperking. Zij zijn afkomstig uit bijna tweehonderd landen.

  Lees meer »

 • Bisschop Van Luyn neemt afscheid van Rotterdam

  Geplaatst op: 18-06-2011

  Rotterdam (Van onze verslaggever) 18 juni 2011 - Monseigneur Adrianus van Luyn heeft vandaag tijdens een pontificale eucharistieviering in de kathedraal van de Heiligen Laurentius en Elisabeth afscheid genomen als bisschop van Rotterdam. Aan de plechtigheid nam een groot aantal Nederlandse bisschoppen deel, een vijftigtal priester, tientallen diakens en honderden gelovigen.

  Lees meer »

 • Madiwodovrijdagshow van Paul de Leeuw

  Geplaatst op: 08-04-2011

  Op vrijdag 8 april 2011 was Kleintje PIls te gast in de Madiwodovrijdagshow van Paul de Leeuw. Samen met de Jan Groenteman band verzorgen wij de muzikale invulling van de show.

  Lees meer »

 • Kleintje Pils treedt op in Brazilië

  Geplaatst op: 21-03-2011

  Het koninklijk onderscheiden orkest Kleintje Pils zal van 31 maart tot 6 april optreden in Brazilië, ter gelegenheid van viering van het 100 jarige bestaan van culturele- economische- en politieke betrekkingen tussen Brazilië en Nederland. "Het is voor ons een enorme eer dat de Braziliaanse organisatie Kleintje Pils heeft uitgenodigd" zegt Ruud Bakker, de bandleider van het orkest uit Sassenheim. "Het is een droom om in Brazilië muziek te mogen spelen", doelend het beroemde carnaval van Rio de Janeiro.

  Lees meer »

 • Kleintje Pils naar Olympische Spelen Vancouver

  Geplaatst op: 01-11-2010

  Het Sassenheimse dweilorkest Kleintje Pils is uitgenodigd om tijdens het Olympische Spelen in Vancouver de prestaties van de schaatssporters muzikaal te ondersteunen. Richmond Olympic Oval, het splinternieuwe Olympische stadion van Vancouver, zal van 13 t/m 27 februari 2010 twee weken lang het centrum van de schaatssport zijn. Daar hoort ook het Hollandse dweilorkest Kleintje Pils bij, vindt het Organisatiecomité VANOC. Ze hebben het koninklijk onderscheiden orkest Kleintje Pils uitgenodigd om de typisch Hollandse schaatssfeer te creëren voor het massaal verwachte internationale publiek.

  Lees meer »

Vrienden van Kleintje Pils

Cars

 

Omega Design: Grafisch ontwerp en drukwerk

 

Klompenfabriek NijhuisBrouwers ToursKeukenhof