Zurich - WC soccer bid
Home > optredens

Zurich - WC soccer bid

In het Zwitserse Zurich hebben we een muzikale bijdrage geleverd in een poging het WK voetbal van 2018 naar Nederland en België te halen. Samen met zo’n 50 Nederlandse en Belgische voetbalsupporters werd er actiegevoerd bij het hoofdkantoor van de wereldvoetbalbond FIFA.

De supporters verzamelden zich rond acht uur in de vrieskou voor de poorten van het hoofdkantoor van de wereldvoetbalbond. De leden van de FIFA reageerden verbaasd op de actie. Onder begeleiding van dweilorkest Kleintje Pils zongen de supporters Nederlandse voetballiederen. Ruud Gullit is er dan nog zeker van. Enthousiast informeert hij de internationale pers. "Wij hebben ervaring in het organiseren van grote sportevenementen en wij hebben het Koninklijk onderscheiden orkest 'Kleintje Pils' "Het oranje legioen staat wereldwijd bekend als de beste supporters van het voetbal". Zelfs bij 10 graden onder nul spelen de muzikanten van Kleintje Pils de sterren van de hemel.

Rusland
Ook op de laatste presentatie van Holland en België op donderdagochtend speelden de muzikanten van Kleintje Pils hun partij mee. Het mocht uiteindelijk niet baten. Donderdagmiddag maakte de FIFA bekend dat de organisatie van het WK-voetbal van 2018 naar Rusland gaat.

« Bekijk het overzicht.

Vrienden van Kleintje Pils

Cars

 

Omega Design: Grafisch ontwerp en drukwerk

 

KeukenhofBrouwers ToursKlompenfabriek Nijhuis