Bloemencorso keukenhof (2014)
Home > Nieuws > Persberichten

Geplaatst op: 06-01-2014

Amsterdam, 14 maart 2013 – Over ruim een week start de actieweek 538 voor War Child. Van 22 tot en met 29 maart trekken de 538 DJ’s met de 538studiotruck langs acht verschillende steden. Alles met maar één doel: zoveel mogelijk geld ophalen voor oorlogskinderen die er alleen voor staan. Elke dag zijn er optredens van bekende artiesten op de pleinen van de gastgemeentes. Uniek hierin is het onderdeel de ‘Remix voor War Child’, waarbij artiesten waarvan je het niet verwacht met elkaar gaan optreden. De volgende bijzondere combinaties zijn tijdens de actieweek te verwachten: Leona & Metropole Orkest, Niels Geusebroek & Total Praise Gospel Choir, De Kraaien & Kleintje Pils, Alain Clark & Cor Bakker, Sandra van Nieuwland & Kensington, Ben Saunders & JAH6 en The Opposites & Metropole Orkest.

Remix voor War Child
Zoals Wikipedia het definieert is een remix ‘’een aangepaste versie van een origineel muzieknummer.” Precies dat is wat de artiesten met “Remix voor War Child” gaan laten zien tijdens de actieweek. Naast de reguliere optredens is elke dag om 18.15 uur een van deze unieke combinaties live te zien op de pleinen. Na het optreden zijn de videoclips van de repetities van deze bijzondere optredens terug te kijken op www.538voorwarchild.nl.

538 voor War Child | Thema 2013: Verlaten oorlogskinderen
Van 22 tot en met 29 maart 2013 is 538 weer acht dagen lang non-stop in charge voor War Child. De actieweek is gevuld met entertainment, acties en optredens van diverse bekende artiesten. De opbrengst van deze nieuwe editie gaat naar verlaten oorlogskinderen.

« Bekijk het complete nieuwsoverzicht.

Vrienden van Kleintje Pils

Cars

 

Omega Design: Grafisch ontwerp en drukwerk

 

Brouwers ToursKeukenhofKlompenfabriek Nijhuis