WK Allround Hamar Noorwegen (2013)
Home > Nieuws > Persberichten

Persberichten

 • Artikel Leidsch Dagblad: Kleintje Pils speelt voor de paus

  Geplaatst op: 21-10-2017

  Kleintje Pils op het Sint-Pietersplein in Vaticaanstad. Het optreden viel bij paus Fransiscus in goede aarde.

  Lees meer »

 • Artikel Telegraaf: Publiek waardeert aanwezigheid kleintje pils op Grüne Woche Berlijn

  Geplaatst op: 19-01-2014

  ...

  Lees meer »

 • Unieke combinaties van artiesten bij ‘Remix voor war child | Radio 538 ’

  Geplaatst op: 06-01-2014

  Amsterdam, 14 maart 2013 – Over ruim een week start de actieweek 538 voor War Child. Van 22 tot en met 29 maart trekken de 538 DJ’s met de 538studiotruck langs acht verschillende steden. Alles met maar één doel: zoveel mogelijk geld ophalen voor oorlogskinderen die er alleen voor staan. Elke dag zijn er optredens van bekende artiesten op de pleinen van de gastgemeentes. Uniek hierin is het onderdeel de ‘Remix voor War Child’, waarbij artiesten waarvan je het niet verwacht met elkaar gaan optreden. De volgende bijzondere combinaties zijn tijdens de actieweek te verwachten: Leona & Metropole Orkest, Niels Geusebroek & Total Praise Gospel Choir, De Kraaien & Kleintje Pils, Alain Clark & Cor Bakker, Sandra van Nieuwland & Kensington, Ben Saunders & JAH6 en The Opposites & Metropole Orkest.

  Lees meer »

 • Kleintje Pils kwalificeert zich zesde maal voor Spelen

  Geplaatst op: 08-07-2012

  Kleintje Pils zal de komende Olympische Spelen Nederland vertegenwoordigen in London. In samenwerking met de Koninklijke Nederlandsche Wielren Unie (KNWU) zal de meest beroemde dweilband ter wereld, de Nederlandse wielrenners optimaal muzikaal prepareren voor het behalen van internationaal succes. Dit is al de zesde keer dat Kleintje Pils aanwezig zal zijn op de Olympische Spelen. Geen muzikale band ter wereldverrichtte ooit een dergelijke prestatie.

  Lees meer »

 • Nieuw lijflied Oranje-legioen

  Geplaatst op: 16-05-2012

  Den Haag - Beiden weten wat het is om namens Nederland te moeten ‘scoren’. Nu hebben Justine Pelmelay (o.m. bekend van het Eurovisie Songfestival) en dweilorkest Kleintje Pils (zeer regelmatig smaakmakers tijdens internationale sportevents) de handen ineen geslagen. Dit resulteert in de aanstekelijke en vrolijke meezinger: ‘Met Holland op het EK’.

  Lees meer »

 • Amerikaanse presidentskandidaat Mitt Romney roemt 'the best Oompah band Kleintje Pils'

  Geplaatst op: 10-01-2012

  De parate kennis over Nederland van de belangrijkste Republikeinse presidentskandidaat in Amerika, Mitt Romney beperkt zich tot Kleintje Pils. Toen hij de vraag kreeg voorgelegd door een Nederlands reporter wat hij wist over ons land, schoot hem niets te binnen. Totdat hij toch een ingeving kreeg: ‘your’re national oompah-band is the best’.

  Lees meer »

 • Groot sportfeest op Schiphol

  Geplaatst op: 06-07-2011

  ETTEN-LEUR - Het zeer succesvolle NL-team is gistermiddag in Nederland teruggekeerd van de Special Olympics voor spelers met een verstandelijke handicap. De Spelen in Athene zijn bijzonder goed verlopen voor de deelnemers. Maar liefst 95 medailles: 36 keer goud, 33 keer zilver en 26 keer brons hebben de Nederlandse sporters mee naar huis genomen.

  Lees meer »

 • Kleintje Pils begint te spelen en houdt de hele tweede helft niet meer op

  Geplaatst op: 16-04-2011


  Kleintje Pils in het Leidsch Dagblad - dd 18 april 2011

  16 April 2011: een TOPdag


  download hier het artikel in PDF (bron: leidsch dagblad)

  Lees meer »

Vrienden van Kleintje Pils

Cars

 

Omega Design: Grafisch ontwerp en drukwerk

 

KeukenhofKlompenfabriek NijhuisBrouwers Tours