Olympische Spelen Londen (2012)
Home > Nieuws

Eindejaar groet 2013 / 2014

Geplaatst op: 31-12-2013

Het jaar 2013 is voor Kleintje Pils heel bijzonder geweest. In februari zijn we als eerste en enig dweilorkest vereeuwigd in Madurodam. Op 30 april mocht Kleintje Pils op uitnodiging van het Nationaal Comité Inhuldiging een muzikale ode brengen aan Koning Willem-Alexander en koningin Máxima tijdens de Koningsvaart in Amsterdam.

Bijna zes miljoen mensen waren hiervan getuige op televisie. Op 5 mei hebben we in Keukenhof, onder begeleiding van onze grote fan mevrouw Erica Terpstra, een eigen narcis gedoopt die de naam Kleintje Pils mag dragen.

Daarnaast waren er nog eens andere prachtige optredens bij onder andere de grote internationale schaatstoernooien. Ook zijn we trots op onze muzikale deelname aan het Holland Village in Moskou en de Berliner Grüne Woche, de grootste beurs van Europa. Maar ook op de activiteiten voor goede doelen zoals Nationaal Fonds Gehandicaptensport en de landelijke actie voor Warchild/Radio 538 en Right to Play.

Voor het nieuwe jaar 2014 staat al weer een groot aantal mooie uitdagingen op onze agenda. Wie weet ziet u Kleintje Pils dan terug bij de grote sportevenementen zoals de WK en de Olympische Spelen in Sotsji.

We zijn ons er van bewust dat we onze activiteiten niet kunnen uitvoeren en dit succes niet kunnen behalen zonder de steun van mensen zoals u. Daar willen we u dan ook oprecht heel hartelijk voor bedanken.

De bandleden van Kleintje Pils wensen u fijne, gezellige feestdagen en hopen u in 2014 weer te mogen ontmoeten, waar ook ter wereld.

Kleintje Pils
Ruud Bakker

« Bekijk het complete nieuwsoverzicht.

Vrienden van Kleintje Pils

Cars

 

Omega Design: Grafisch ontwerp en drukwerk

 

KeukenhofKlompenfabriek NijhuisBrouwers Tours