Bloemencorso keukenhof (2014)
Home > Nieuws

Erica Terpstra doopt Kleintje Pils narcis

Geplaatst op: 06-05-2013

TEYLINGEN, 6 mei 2013 Een koninklijke onderscheiding had Kleintje Pils al, maar sinds zondag is er ook een narcis naar het dweilorkest uit Teylingen vernoemd. De doopceremonie vond zondagmiddag plaats in Keukenhof in Lisse, waar Erica Terpstra de Kleintje Pils narcis doopte. (Foto: Bert van Leeuwen)

Het internationale narcisveredelingsbedrijf W.F. Leenen uit Voorhout heeft na jarenlange verdeling een unieke variant gekweekt. Een feestelijk gekleurde narcis met een dubbele trompet en een groot oranje hart. Hoe toepasselijk. Deze narcis zal vanaf komend seizoen op de markt komen en de naam Kleintje Pils dragen.

Promotie
De officiële doophandelingen werden verricht door Erica Terpstra in het bijzijn van directeur Bart Siemerink van Keukenhof. Erica Terpstra en Kleintje Pils trekken al jarenlang samen op voor de promotie van Holland en vooral de Nederlandse (sport)cultuur in de hele wereld. Hollands Glorie!

Uiteraard volgde na het officiële gedeelte een optreden van Kleintje Pils. Eerder deze week speelde de band op uitnodiging van het Nationaal Comité Inhuldiging voor het Koningspaar bij de Koningsvaart op het IJ in Amsterdam.

bron: De Teyding

« Bekijk het complete nieuwsoverzicht.

Vrienden van Kleintje Pils

Cars

 

Omega Design: Grafisch ontwerp en drukwerk

 

Brouwers ToursKlompenfabriek NijhuisKeukenhof