Afscheid Jan Driessen Aegon
Home > Nieuws

Mitt Romney: 'You guys got the best umpa band (dweilorkest)!'

Geplaatst op: 10-01-2012

Mitt Romney is dol op Nederlandse dweilorkesten. 'Jullie hebben de beste', zei de Amerikaanse politicus gisteren tegen een groep studenten uit ons land.Mitt Romney is dol op Nederlandse dweilorkesten. 'Jullie hebben de beste', zei de Amerikaanse politicus gisteren tegen een groep studenten uit ons land.
'Jullie hebben die grote schaatsevenementen; iedereen is in oranje gekleed en er is muziek van het dweilorkest. So much fun!' Romney maakte tijdens zijn campagne voor de Republikeinse voorverkiezingen in New Hampshire wat tijd vrij voor een gesprekje met de Nederlandse studenten.

'Heeft u een boodschap voor Nederlanders die betrokken willen zijn bij de politiek?', luidde de openingsvraag. 'Vecht voor vrijheid en maak gebruik van je mogelijkheden', zei Romney, die eraan toevoegde verder weinig van de Nederlandse politiek te weten.

De studenten waren volgens de NOS van de BKB-academie, een opleidingsinstituut voor politieke campagnes. De studenten voeren in New Hampshire twee dagen lang campagne voor Romney en Newt Gingrich. Eerder waren ze ook al op 'verkiezingspad' in de staat Iowa.

Bron: Volkskrant.nl

« Bekijk het complete nieuwsoverzicht.

Vrienden van Kleintje Pils

Cars

 

Omega Design: Grafisch ontwerp en drukwerk

 

Klompenfabriek NijhuisBrouwers ToursKeukenhof