Kleintje Pils op Grüne Woche (2013 | 2014)
Home > Internationaal

Nationaal en Internationaal

Kleintje Pils speelt niet alleen in Nederland op feestgebied een toonaangevende rol. De band, een kleurrijk geheel, is een graag geziene gast in binnen- en buitenland. Deze befaamde Hollandse band verzorgde reeds meerdere malen met veel allure optredens in België, Duitsland, Engeland en Frankrijk, waar Kleintje Pils in 1992 voor de vierde maal in successie voor een miljoenenpubliek de muziek verzorgde op de Champs-Elysées te Parijs bij de finale van de Tour de France. In 1998 verzorgde Kleintje Pils optredens tijdens de Koninginnedagfestiviteiten in Istanbul voor het Consulaat-Generaal der Nederlanden in Turkije. In mei 1999 vertegenwoordigde Kleintje Pils ons land bij de wereldtentoonstelling EXPO '99 in China. In het jaar 2000 speelde deze veelzijdige band op het Sint Pietersplein voor Paus Johannes Paulus II tijdens de viering van het Jubeljaar in Rome. In 2001 was Kleintje Pils te gast in de Verenigde Arabisch Emiraten voor optredens tijdens Koninginnedagviering op het Nederlands Consulaat in Dubai en de Ambassade in Abu Dhabi.

Kleintje pils in Japan
Het Nagasaki Holland Village in Japan heeft in de zomer van 1991 dit orkest Kleintje Pils uitgenodigd voor het verzorgen van optredens in het kader van Holland-promotie. Een unieke, bijzonder succesvolle zes weekse trip die ongetwijfeld veel impact heeft gehad voor deze enthousiaste band. Hieruit volgde in 1993 een uitnodiging voor optredens in de, in Japan nagebouwde, Hollandse stad 'Huis Ten Bosch'. Ditmaal betrof het een twee weekse tour, die ook zeer succesvol verlopen is. In 1997 was Kleintje Pils op uitnodiging van het WK-comité in Nagano prominent te gast bij de Wereldkampioenschappen Allround
in het Land van de Rijzende Zon. De internationale media was vol lof over deze spectaculaire Hollandse band. In korte tijd werd zelfs voor de Japanse TV een commercial opgenomen. Een kroon op het werk van Kleintje Pils is de uitnodiging van het Japans Olympisch Comité voor optredens tijdens de Olympische Spelen van 1998 in Nagano.

Vrienden van Kleintje Pils

Cars

 

Omega Design: Grafisch ontwerp en drukwerk

 

Klompenfabriek NijhuisBrouwers ToursKeukenhof