Bloemencorso keukenhof (2014)

Hoe Kleintje Pils de wereld veroverdeDit jaar bestaat Kleintje Pils 40 jaar. Ter gelegenheid van het jubileum wordt een boek uitgegeven dat een overzicht geeft van de belevenissen van dit bekende orkest. Als je in die vier decennia overal in de wereld mocht optreden, dan ben je geen gewoon orkest. Dat is Kleintje Pils ook niet. De band is in die 40 jaar uitgegroeid van een lokale carnavalsband naar een orkest van formaat dat elk publiek, waar ook ter wereld, kan vermaken. De muzikanten uit de Bollenstreek traden in 32 verschillende landen op. Van Japan tot Brazilië, van Australië tot Amerika, van China tot Rusland, Dubai, India en Suriname. Nadat ze naam hadden gemaakt op het bruggetje van Bartlehiem bij de Elfstedentocht in 1986 werd Kleintje Pils een vaste waarde bij de grote internationale schaatswedstrijden. Maar ze traden ook op voor de Paus in Rome, bij het Koninklijk huwelijk en bij de kroning van Willem-Alexander en Máxima, bij zeven Olympische Spelen, bij EK’s en WK’s voetbal, bij de Tour de France en gaan al jaren mee met Nederlandse delegaties op handelsmissie.

Veertig jaar optreden in binnen en buitenland met ontelbare optredens. Dat levert unieke verhalen, onthullingen en bijzondere foto’s op. Dit door auteur Huub Snoep opgetekende boek geeft een prachtige bloemlezing van alle hoogtepunten, bijzonderheden en anekdotes en een kijkje in de muzikale levens van inmiddels zeventien fanatieke ’hobbyisten’. Kortom: hoe een carnavalsbandje een pretband van wereldfaam werd.

Bestel nu het jubileumboek voor de prijs van slechts € 4,50 (eventueel plus verzendkosten). Dan heeft u het snel in huis.
Stuur dan een e-mailtje met uw naam- en adresgegevens naar info@kleintjepils.nl


Het bedrag van €4,50 (excl. €4,50 voor eventuele verzending) kan worden overgemaakt naar rekeningnummer NL19 RABO 0357 2215 16 t.n.v. Muziekvereniging Kleintje Pils Sassenheim


Vrienden van Kleintje Pils

Cars

 

Omega Design: Grafisch ontwerp en drukwerk

 

Klompenfabriek NijhuisKeukenhofBrouwers Tours